Newborn- en kinderfotografie

Welkom in mijn wereld. In mijn fotografie wereld.

Ik fotografeer al ongeveer 5 jaar. Het fotograferen is op mijn pad gekomen via een ongeluk ik zeg altijd een geluk bij een ongeluk. Sinds een jaar of drie heb ik een fotostudio aan huis maar sinds een half jaar begint het te kriebelen om voornamelijk met bestaand licht kinderen en baby’s te fotograferen. In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat kinderen en baby’s mij het meest raken het nog zo onbevangen zijn, lekker hun eigen gang gaan nog lekker hun zelf zijn.

Deze blog is daarom ook speciaal op newborn en kinderfotografie gericht.Ik vind het leuk om jullie mijn weg in de newborn fotografie en de kinderfotografie te laten zien. Hoe is het begonnen , hoe ontwikkel ik mij ?

Newbornfotografie:

Dit is voor mij een hele nieuwe tak waarin nog zoveel te leren is .Ik heb iets speciaals met net geboren baby’s. Ze zijn nog zo in zichzelf gekeerd moeten nog wennen aan de echte wereld. Het mooie is dat de ene baby al bij het begin er klaar voor is en je al echt aankijkt en luistert en de andere er veel langer over doet. Ik vind het heel speciaal en bijzonder om bij mensen thuis te komen en het mooie moment van hun pasgeborene mag mee beleven en mag vastleggen . Dat ik even mag meegenieten van hun nieuwe gezin.

Kinderfotografie:

Buiten fotograferen geeft zoveel mogelijkheden het licht is elke keer anders ,de omgeving is elke keer verschillend en dat maakt het buiten fotograferen zo leuk en uitdagend , maar ook lastig. Kinderen zijn zo lekker hun zelf en daarom probeer ik ze vast te leggen zoals ze zijn.

Hier probeer ik mijn vorderingen te plaatsen en ik hoop dat jullie mij volgen ,mijn nieuwe weg in de fotografie.

Advertenties

2 reacties op ‘Newborn- en kinderfotografie

  1. Hoi Sabine,

    Ik zag je foto’s bij mijn schoonzus (sylvi, moeder van Maura) en als je nog kids wil om te oefenen?? Heb een dochter (Lorenza) van 2,5 en een zoon (Nino) van 7 maanden! Je hebt echt hele toffe foto’s gemaakt! Aangezien Zowel mijn zoon als dochter bij een modellenbureau staan hebben we regelmatig mooie foto’s nodig, want ze veranderen nu nog ontzettend snel.

    Groetjes, Natalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s