Kinderfotoshoot dag…

Op 14 oktober 2014 heb ik een kinderfotoshoot dag georganiseerd. Ik vind fotograferen , zoals jullie weten , heel erg leuk om te doen en wat is er nou leuker om met meerdere mensen dezelfde passie uit te voeren.

We waren met 8 fotografen en bijna elke fotograaf had een of meerdere modellen bij zich . Het doel was om gezamenlijk te fotograferen, van elkaar te leren en te kunnen oefenen op verschillende modellen . Ik heb gekozen voor de Lage Vuursche daar is veel bos en het is een vrij centrale plek.

De weervoorspellingen voor die dag waren redelijk :  droog met klein beetje zon helaas kwam dat niet uit. We hadden het even droog wel zwaar bewolkt wat het erg moeilijk maakt om in een bos te fotograferen omdat je daar dan nog minder licht hebt.  Wat ik erg leuk vond was dat er veel modellen waren in verschillende leeftijden (van 1 t/m 13 jaar ) . Voordeel van een bos is dat de kinderen ook tussen lekker kunnen spelen het wordt dan een ongedwongen sfeer.

Ik vond het ook leuk om de mensen eens te ontmoeten waarbij je eigenlijk alleen via Facebook contact mee hebt. Helaas was het weer niet echt geweldig dus te weinig tijd om echt met elkaar te praten .

Na een  uur ongeveer begon het toch echt te regenen waardoor het fotograferen niet echt leuk meer was en hebben we besloten te stoppen helaas dus ook maar een beperkt aantal foto’s . Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar dus een vervolg komt er zeker.

Hierbij een compilatie  van foto’s die ik die dag gemaakt hebt :

pagea IMG_4825a IMG_5161a IMG_4958--1 IMG_4857a-horz IMG_4909a-horz IMG_5040a-horz IMG_4902a-horz

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s