Trouwreportage 29-09-2014

Dan krijg je op een dag de vraag wil jij onze bruiloft fotograferen.  Daar moest ik even over nadenken , ik fotografeer nooit bruiloften om verschillende redenen. Maar dit was toch wel speciaal het is een vriendin die ging trouwen met haar Hans . Ik heb ja gezegd maar vond het best wel spannend. De buitenshoot daar zag ik niet zo tegenop (alleen maar hopen op mooi weer ) maar binnen fotograferen is niet zo mijn ding. Het was droog op de dag zelf dus dat was erg prettig alleen geen zon helaas. Over de binnen foto’s ben ik niet zo tevreden jammer genoeg. De buitenfoto’s vind ik wel mooi geworden.  We zijn naar de Blauw Kamer in Rhenen gegaan , dat is een prachtig gebied met veel natuur . Toen we klaar waren met foto’s maken stapten we in de auto en het begon te regenen dus we hebben geluk gehad . Hans en Suzanne waren erg blij met de foto’s en dat is altijd fijn om te horen.

catsa IMG_4256a IMG_4274a IMG_4295a IMG_4351-tile1 IMG_4478a IMG_4542a IMG_4559a IMG_4583a pagea

Advertenties

7 reacties op ‘Trouwreportage 29-09-2014

  1. Aahh, dat is balen zeg! De buitenfoto’s zien er wel erg mooi uit! Mag ik vragen met wat voor camera je fotografeert? Ik heb dat namelijk ook ooit meegemaakt, de reportage zelf was leuk, maar de indoor foto’s niet zo’n succes. Later kwam ik erachter dat je daarvoor een fullframe camera nodig hebt, die maken wèl mooie foto’s met weinig licht -.-

   1. Ik heb een Canon 50 D . Ik denk niet dat uitmaakt of je een fullframe camera wel of niet gebruikt , ik denk eerder je goed verdiepen in flitsen en dat is een wereld apart. Ik heb wel een lichtsterke lens maar ja soms is dat nog niet genoeg.
    Het liefst flits ik ook niet hoor en maak gebruik van het aanwezige buitenlicht maar soms is dat niet anders 🙂

   2. Ik dacht ook dat het niet uitmaakte, maar op aanraden van ’n trouwfotograaf heb ik er toch eentje gekocht en het voordeel van fullframe is dat je zonder ruis de ISO op kunt schroeven tot 1000/2000. Maar idd, flitsers zijn ook handig 😉 Je hebt wel echt een leuke fotostijl vind ik!

  1. You’re welcome! 🙂 Ja die ruis is killing, maar bij fullframe kan je probleemloos opschroeven tot 2000 en als het zo uitkomt kan die nog veel verder omhoog. Ik heb ‘m tweedehands via marktplaats, dat scheelt een paar duizend euro, als je misschien bruiloften wilt gaan doen is het zeker de moeite waard om te proberen! Dan heb je ‘m zo terugverdiend 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s