Oproepje…

Gestopt met mijn bedrijf wil niet zeggen gestopt met de fotografie dat is nu eenmaal mijn passie en ik heb allerlei ideeën die ik nog graag wil uitvoeren.

Ik loop er al langer over na te denken een fotoshoot om meer zelfvertrouwen te krijgen  telkens als ik een fotoshoot doe met meiden tussen de 10 en 14 krijg ik te horen ja maar ik ben niet mooi of fotogeniek. Ik kan zeggen wat ik wil maar ik merk dat het zelfvertrouwen van meiden op die leeftijd weinig is en dat is zo jammer want iedereen is mooi. Je hoeft niet fotogeniek te zijn om op de foto te gaan het gaat erom dat je jezelf bent en als je jezelf bent straal je zelfvertrouwen uit. Ik snap dat op deze leeftijd ze dat nog zo moeten ontdekken. Ik heb zelf een dochter van 12 en doe regelmatig fotoshoots met haar en ik merk dat dit goed is voor haar zelfvertrouwen ze vindt zichzelf mooi. Dat is wat ik wil gaan uitdragen .

Ik ben op zoek naar meiden tussen de 10 en 14 jaar die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken . Ja hoor ik nu van alle kanten roepen ik wil wel… op deze leeftijd snap ik dat bijna ieder meisje wel een fotoshoot wil maar dat zoek ik dus niet.  Ik wil dat als je mee wilt doen mij een verhaal mailt over jezelf of je moeder mag dat doen of een vriendin…. ik maak een selectie en met deze meiden ga ik aan de slag. Belangrijk is dat je ouders op de hoogte hiervan zijn en deze ook meeneemt naar de fotoshoot. Ik wil wel je foto´s gebruiken om te plaatsen op mijn blog ook als stimulans voor andere meiden.

De fotoshoot is gratis waarom ? omdat ik het belangrijk vind dat je goed en lekker in je vel zit en dat je blij bent met jezelf of je nu klein, groot dik of dun bent dat maakt niet uit.  We maken samen de fotoshoot en de mooiste foto´s krijg je toegestuurd in de hoop dat jij dan kan zeggen ja ik ben mooi !  De fotoshoots vinden plaats in Almere of omgeving ik kan verder reizen maar dan betaal je mijn reiskosten.

Heb je belangstelling of ken je iemand of wil je eerst nog wat meer informatie mail mij dan op saberdeflap@gmail.com .   Wil je op een andere manier meewerken om het idee uit te voeren en te vergroten neem dan ook contact met mij op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s