Clio

Mijn tweede huisdier is Clio. Clio is 11 jaar en een lapjeskat. Ik heb haar in januari van dit jaar uit het asiel gehaald. Ik heb altijd katten gehad en toen deze dood waren dacht ik even niet meer. Toch merkte ik  dat ik het wel miste 🙂 en toch maar besloten om weer een kat te nemen. Ik heb in het asiel gekeken. Clio was net binnengebracht en lag stilletjes te slapen in haar mandje. Ik mocht haar aaien en ze ging meteen hard spinnen maar ze kwam niet uit haar mandje Ik vond haar meteen al heel lief en mooi , ik heb er toch nog even goed over nagedacht en toen besloten om Clio bij ons te laten wonen.  Toen ze net bij ons was heeft ze heel wat weken onder het bed en de bank doorgebracht. Ik aaide haar dan onder het bed om maar vrienden met haar te worden. Soms kwam ze dan dichterbij maar niet voor lang. Ik heb het asiel gebeld op een gegeven moment met de vraag of het goed kwam want ik had een beeld van een spinnende poes op schoot 🙂 Het asiel vertelde dat het wel goed zou komen als ik maar veel geduld zou hebben. En ja het is goed gekomen met veel geduld en liefde. Ze zit op schoot wil heel veel aandacht. Midden in de nacht luid gaan mauwen is haar niet vreemd dan moet ik haar roepen en aaien en dan is het goed.  Ze is ontzettend lief en van krabben en blazen heeft ze nog nooit gehoord.

Als ik ’s avonds naar bed ga weet ze het al en loopt mee de trap op en wacht voor de slaapkamer deur en in de ochtend loopt ze weer mee naar beneden. Ik heb geprobeerd om van Clio ook foto’s te maken maar dat is een stuk moeilijker want ze doet niet wat ik vraag 🙂

Dessa en Clio zijn geen beste vrienden. Dessa tolereert haar maar soms moet ze toch even laten merken dat ze jaloers is en plaagt Clio. Clio wil graag vrienden worden met Dessa maar durft niet zo goed.

cats2a

IMG_3229a

IMG_3757a

 

 

IMG_3629a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s