Herfst…

Op een mooie zondag vond er weer een kinderfoto shoot dag plaats. Het is vorig jaar begonnen met een oproepje op Facebook in de groep kinderfotografie op locatie .Dat was toen erg leuk en we hebben besloten dit te herhalen. Het is leuk andere fotografen te ontmoeten met dezelfde passie.

Ieder neemt een of meerder “modellen”mee die we gaan fotogtaferen.  Ik zet modellen tussen aanhalingstekens omdat de meeste kinderen nog nooit voor de camera hebben gestaan. Ze vinden het altijd erg leuk om in de belangstelling te staan 🙂 . Dit keer zijn we naar de Lage Vuursche geweest en hebben we in de achtertuin van Beatrix foto’s gemaakt 😉 . Het was niet echt een stralende dag maar af en toe kwam het zonnetje toch door de wolken  heen. Het voordeel in het bos is , buiten dat de kleuren in de herfst op zijn mooist zijn , dat de kinderen lekker kunnen rennen en spelen.

Daarna zijn we nog met zijn allen gezellig wat gaan eten en drinken. Het was weer een leuke dag. Bedankt Nana, Fiep, Sanne en Lisa voor het  “poseren “. Lijkt het je ook leuk om een keer mee te gaan meld je dan aan !

IMG_4608ajpgIMG_4401IMG_4367IMG_4411IMG_4416a

IMG_4434IMG_4444

IMG_4504IMG_4542IMG_4548aIMG_4490aIMG_4499aIMG_4517aIMG_4527

IMG_4317IMG_4580a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s