Texel

Een paar weken terug was ik een weekend op Texel. Ik ben vaker op Texel geweest en elke keer als ik een voet op het eiland zet overvalt de rust mij. Ik krijg ook het gevoel ik ben even uit de “echte “wereld . Ik geniet van de natuur , de rust,  er is zoveel te zien ik vind het een erg fotogeniek eiland. Ik bofte ook erg met het weer , ik heb zelfs nog op het strand gezeten.

Uiteraard gaat mijn camera dan ook mee . Er was veel te fotograferen maar de lammetjes waren wel erg favoriet. De meeste lammetjes roepen Bèêèh  maar er was een lammetje die riep bla bla. Ik heb ook een lachend schaap gezien. En een foto van de vuurtoren hoort er nu eenmaal bij.

Op een avond bofte ik heel erg. ik reed terug naar het hotel en de zon was al bijna onder opeens dook de mist op en in combinatie met de zon en de schapen is dat een prachtige ervaring. Overal zag je mensen stoppen om dit mooie beeld vast te leggen. Het echt cadeautje .

Het weekend was te kort , voor mijn gevoel was ik er nog niet uitgekeken dus ik kom weer een keer terug. Voor ik het wist was ik weer aan de overkant in de “echte “wereld.


 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s