Neee niet weer….

Een beetje een rare titel misschien maar ik kan mij zo voorstellen dat je denkt na het zien van de foto’s nee niet weer tulpenfoto’s . Maak ik geen andere foto’s ? Jawel maar niet zoveel of ik vind het meer kiekjes dan echte mooie foto’s. Daarbij komt ook ik leg de lat te hoog voor mijzelf , ik ben nooit echt tevreden. Aan een kant heel goed want zo blijf je je verbeteren aan de andere kant is het ook vermoeiend natuurlijk .

Maar goed toch weer tulpen foto’s maar zoals jullie zien eens wat anders. Op dit moment zijn de tulpen in de velden nog niet helemaal open dus er is nog niet zoveel van de details te zien die ik zo mooi vind om te fotograferen. Wat voor mij heel goed is omdat ik dan eens uit mijn comfortzone stap en eens anders kijk naar tulpen.  En dat anders kijken doe ik ook letterlijk ik lig op de grond in allerlei rare houdingen ,wat heel vaak “commentaar” oplevert maar ja je hebt dan wel andere foto’s dan al die mensen die van bovenaf foto’s maken.

De onderstaande foto’s zijn gemaakt in de Noordoostpolder . Je kan met de auto een route volgen  zie http://www.vvvnoordoostpolder.nl/nl/tulpenfestival voor meer informatie. Het is vaak minder druk dan in Lisse en omstreken.

zie ook :  https://www.sabinewiechmannfotografie.nl/

tulp3 (Medium)tulp4 (Medium)tulp5 (Medium)tulp6 (Medium)tulp7 (Medium)tulp8 (Medium)tulp9 (Medium)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s