Kattencafe Mispoes

Afgelopen zaterdag ben ik bij het kattencafe Mispoes in Den Bosch geweest.

Ik ben dol op katten en wat is er nou leuker dan in een ontspannen sfeer koffie drinken en katten knuffelen.

Bij binnenkomst werden de huisregels verteld en moesten de handen ontsmet worden. Binnen was alles in het teken van de “kat”   .Overal mandjes , speeldingen,  de katten konden ook naar buiten kortom een walhalla voor katten. Wat  ik er mooi vond was dat de kattenbakken onzichtbaar waren ,  mooi achter een muurtje weggewerkt , je hebt dan ook geen last van de lucht. Het zag er erg mooi en schoon uit. De katten die er zijn komen uit het asiel .

Na even rondgekeken te hebben  ging ik op zoek naar de katten. Een aantal was aan het slapen of lagen lekker in het zonnetje,  sommige gaven ook aan met rust gelaten te worden. En toen viel mijn oog op Misses Grumphy , zo heet ze niet ,ze heeft Renee maar zo keek ze wel. Ze lag hoog en ze keek ontzettend chagarijnig maar dat was ze absoluut niet.  Ze wilde niets liever dan geaaid te worden , ze was ontzettend lief, te lief want ze laat zich op haar kop zitten door de enige kater daar. Dus had Renee zich maar teruggetrokken op een veilig hoog plekje en was blij met alle aandacht.

Leuk om te zien hoe verschillend de karakters van de katten waren. Sommig hadden energie voor 10 en vlogen een vlieg achterna en toen er met brokjes gesjoeld werd stonden ze vooraan om mee te doen. Een enkele kat keek toe , wilde wel maar durfde niet zo goed. En er waren gewoon een paar katten die lekker doorsliepen en zich nergens mee bemoeide.

Ik vond het een geslaagde ochtend,  als je van katten houd en een keer in Den Bosch bent moet je zeker eens langs gaan. De entree is 3 euro en dan mag je twee uur lang blijven.

Ik vind het een mooi en leuk intiatief.

Zie : http://www.kattenparadijsmispoes.nl/#home

renee2

IMG_3239 (Medium)

IMG_3373 (Medium)

kat3

IMG_3292 (Medium)

kat2

rene3

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s