Over mij

_mg_6806

Mijn verhaal begint bij een auto-ongeluk dat mijn wereld op zijn kop zetten. Ik heb twee maal een whiplash opgelopen en ik kwam thuis te zitten waar de muren op mij af kwamen.Ik werd uiteindelijk ontslagen en wat dan ?

Ik kwam in aanraking met de fotografie en dat heeft wel mijn leven veranderd. Dat ik voor iets zoveel passie en energie kan krijgen. Met het ongeluk is er  een geluk geboren de fotografie.

Ik heb een aantal jaren een fotostudio aan huis gehad maar ik vond de ruimte te beperkt dus ik heb een keuze gemaakt om te stoppen met de studio fotografie. Ik fotografeer dus buiten er zijn buiten veel meer mogelijkheden , elke keer verschillend licht en omgeving. Wat het soms ook moeilijk maakt elke keer weer andere omstandigheden waar je mee moet werken.

Ik ben druk bezig om mij verder te bekwamen in het met daglicht fotograferen. Mocht je mijn werk je aanspreken volg mij dan op deze blog. Ik plaats hier een blog over fotosessies die ik gedaan hebt. Wil je een afspraak maken voor een fotosessie mail mij dan op saberdeflap@gmail.com.  Ik heb ook een officiele website n.l www.sabinewiechmannfotografie.nl. Daar staat ook informatie over prijzen op.

Ook heb ik account op http://www.werkaandemuur.nl voor mijn natuur foto’s zie:  http://www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/Sabine-Wiechmann/shop/1861  daar kan je foto’s van mij kopen neem eens een kijkje.

Je kan mij ook vinden op facebook: http://www.facebook.com/#!/fotostudiosabine of op twitter : https://twitter.com/#!/FotoSabine 

 

page12

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s